UA-24434207-2

Work as Au Pair

Res som Au Pair till England

Work as Au Pair

Work as Au Pair

Som au pair får du ett år fyllt av nya platser, vänner från hela världen och ett nytt ställe i världen att kalla hem. Allt detta samtidigt som du utvecklas massvis som person och tjänar pengar! Du kommer ta del av oersättliga upplevelser och få ett perfekt avstamp på din fortsatta resa i livet.

Vår Au Pair förmedling – Ett tryggt val

Vi har lång erfarenhet av Au-pair placeringar och erbjuder alltid vårt fulla stöd före, under och efter din resa.

Vår grundare, Sara Vestin Rahmani kom själv som Au Pair till London år 1998 och stormtrivdes. Så mycket att hon bestämde sig för att öppna en förmedling för Svenska Au-pairer själv (Fd Peek-a-boo Childcare etablerat sen 2003), för att andra skulle få uppleva det hon upplevt och dragit så bra nytta av. Idag driver Sara flera framgångsrika företag i London, som alla rekryterar och utbildar hushållspersonal till rika, framgångsrika och kända familjer runt om i världen.

Au pair i England

Är du en självständig person med fötterna på jorden? England passar perfekt för en social au pair som är pigg på att uppleva den brittiska kulturen. Du kommer mest sannolikt att bo i eller nära huvudstaden London eller Leeds och båda städernas enorma utbud av shopping, restauranger, kurser och evenemang.

Varför England?

Du har kanske varit i England, på semester eller språkresa, men tänk dig att få bo där som au pair i en engelsk familj. Att få uppleva hur livet i England är på riktigt! Du får dricka te, äta söndagsmiddag med roast beef och Yorkshire pudding och se Premier League-matcher. Du får även en engelsk extrafamilj, nya vänner och massor av härliga minnen. De flesta av våra värdfamiljer bor nära eller i London eller Leeds-trakten så med stor sannolik bor du i någon av dessa områden.

Our Au Pair Host Families

Our Au Pair Host Families

Våra Host Familjer

De flesta av våra familjer är bosatta i eller nära storstaden London eller Leeds. Samtliga är professionella familjer som är mer eller mindre välbärgade och i behov av hemhjälp med barnen och hushållet. Vi har för det mesta tidigare placerat Au Pairer i familjen du kommer till och känner därför till familjen och kan rekommendera dem. Våra familjer kommer från rekommendationer av andra familjer och vi har aldrig annonserat för att få fler familjer. Detta betyder i sin tur att de allra flesta redan är införstådda i hur vi arbetar med Au Pairer, samt är villiga att följa våra strikta Host Family regler.

Studier i England – Ett försprång i din framtida karriär

Att ha pluggat i England förstärker ditt CV och om du är riktigt motiverad finns en Cambridge-examen inom räckhåll! På plats hjälper vi dig att komma igång med en språkkurs och/eller ett annat ämne du är intresserad av.

Din lediga tid – se mer av England!

När du är ledig och har dina semester, passa på att upptäcka England när du ändå är där. Du har kanske redan upplevt delar av Londons fantastiska utbud av sevärdheter och aktiviteter men landet har mycket mer att erbjuda. Detta är ett vackert och spännande land med stora städer, mysiga byar, badorter och landsbygd med böljande kullar och gröna ängar. Ta ett tåg, en buss eller en hyrbil och rulla iväg. Historien är ständigt närvarande med slott, katedraler, berömda universitetsstäder, kanaler, pubar och pirer.

Have fun as Au Pair in England

Have fun as Au Pair in England

Vem kan ansöka?

Alla som har följande kvalifikationer:

 • 18–35 år
 • 200 timmars erfarenhet av barnpassning*
 • Slutbetyg från gymnasium
 • Körkort
 • Goda kunskaper i engelska
 • Anmärkningsfritt polisregister
 • God fysisk och psykisk hälsa
 • Kan stanna i minst 12 månader

*Endast erfarenhet av barnpassning utanför familj/släkt är tillåten.

Allt detta ingår med oss:

 • Veckoersättning på 70–110 GBP, beroende på vad du och din värdfamilj kommer överens om
 • Mat och husrum hos din värdfamilj. Du får ditt eget privata sovrum och alla måltider hos din värdfamilj
 • 4 veckors betald semester om du är au pair i ett helt år, vilket familjen önskar och vi förutsätter att du är beredd att tillägna tiden som Au-pair
 • 2 dagar ledigt i veckan för egentid
 • SIM-kort till din mobiltelefon
 • Stöd och support på plats
 • Pubkvällar och andra sociala engagemang
 • Tillgång till nätverk med andra au pairer – ett kul sätt att träffa nya vänner

  Make a difference as Au Pair

  Make a difference as Au Pair

Ansök här